Trainingsvormen

Kies uw training

Trainingsvormen

Bij Van Dale Taaltrainingen kunt u op verschillende manieren de taalcursus van uw keuze volgen.

  Open groepstraining Privéles  
  Incompanytraining Maatwerk  

Open groepstraining

U volgt een Van Dale Taaltraining in een groep, samen met andere mensen. Alle deelnemers worden van tevoren getoetst op hun taalvaardigheidsniveau. Cursisten in een groep hebben eenzelfde startniveau, maar kunnen een verschillende achtergrond hebben. Dit biedt gelegenheid tot het ontmoeten van allerlei verschillende mensen. De cursussen vinden plaats op een van onze locaties, door het hele land.

Wilt u zich aanmelden voor een open groepstraining? Meld u dan aan via deze website, via de knop Aanmelden bij de Van Dale Taaltraining van uw keuze. Bij iedere training staan de beschikbare locaties en data aangegeven.
[Terug naar boven

Privéles

Het is ook mogelijk om een Van Dale Taaltraining individueel te volgen. U volgt hetzelfde programma, maar u krijgt op deze manier persoonlijke aandacht van de trainer. Als voorbereiding op de training maakt u een toets om uw startniveau te bepalen. Bij spreekvaardigheidstrainingen wordt er een telefonisch intakegesprek met u ingepland.

Wilt u een individuele taalcursus volgen? Neem dan contact met ons op via 088-700 2888 of via het contactformulier.
[Terug naar boven]   

Incompanytraining

Onze taalcursussen zijn ook zeer geschikt om als groepstraining bij u op kantoor te organiseren. Ook voor deze vorm van training geldt dat de deelnemers een gelijkwaardig startniveau moeten hebben. Daarom worden deelnemers van tevoren getoetst op hun spreek- en/of schrijfvaardigheid.

Wilt u een incompanytraining boeken? Neem dan contact met ons op via 088-700 2888 of via het contactformulier.
[Terug naar boven]   

Maatwerk

U wilt een training:
- toegepast op uw persoonlijke werkzaamheden;
- met teksten in het jargon van uw bedrijf en branche;
- op dagen en tijden die u schikken;
- privé of samen met collega‘s;
- op een locatie naar keuze (ook in-company);
- rekening houdend met uw taalniveau;
- van een trainer met ervaring in uw branche en/of functiegroep?

Dan kiest u bij Van Dale Taaltrainingen voor maatwerk.

Voor u begint
Voorafgaand aan uw maatwerktraining krijgt u een intakegesprek en maakt u (online) een schriftelijke toets. De resultaten van het intakegesprek en de toets geven inzicht in uw leerdoelen, niveau, wensen en leerstijl. U ontvangt vervolgens een trainingsadvies met bijbehorende offerte. Indien u met een of meer collega’s de training wilt volgen, doen wij een voorstel voor een groepsindeling gebaseerd op startniveau en leerdoelen. Zodra u akkoord bent, plannen wij uw training. Dit alles kan op zeer korte termijn plaatsvinden. De Van Dale Maatwerktaaltrainingen kennen geen wachtlijsten!

Wilt u een afspraak maken om uw speciale wensen te bespreken? Neem dan contact met ons op via 088-700 2888 of via het contactformulier.
[Terug naar boven