Taaltraining Zakelijk Engels: e-mail en telefoongesprekken

Kies uw training

Taaltraining Zakelijk Engels: e-mail en telefoongesprekkenAls u zich correct en duidelijk uitdrukt in een telefoongesprek met, of een e-mailbericht aan uw buitenlandse relatie, maakt u een professionele indruk. Een goede taalbeheersing is daarvoor een vereiste. Net als de keuze voor de juiste toonzetting en stijl. Investeren in het verbeteren van uw zakelijke communicatie in het Engels, is investeren in uw internationale zakenrelaties.
Inschrijven

Overzicht

Doelgroep taaltraining
Deze taaltraining is bedoeld voor iedereen die weleens zakelijk in het Engels moet communiceren en die zich daarbij professioneler wil uitdrukken.

Doel taaltraining
U leert correct en effectief telefoneren en corresponderen in het Engels. Na deze taaltraining kunt u in het Engels correcte en duidelijke e-mails opstellen en goede zakelijke telefoongesprekken voeren. U kiest daarbij ook de juiste stijl en toonzetting. U communiceert met meer zelfvertrouwen.

Als afsluiting van deze training krijgt u een eindopdracht. Bij voldoende resultaat ontvangt u een Van Dale-certificaat.

Opzet taaltraining

Deze taaltraining duurt 2 dagen. Beide dagen duren van 09.30 tot 16.30 uur. Tussen de trainingsdagen zit een periode van een of twee weken.Voorafgaand aan de training krijgt u online een intaketoets en een telefonisch intakegesprek.

Kosten taaltraining: 1065 euro excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling)
Het genoemde bedrag is inclusief dagarrangementen, lesmateriaal, naslagwerken, woordenboeken, intaketoets en intakegesprek. Er zijn geen additionele kosten.


Deze taaltraining kan goed gevolgd worden in combinatie met de andere praktische taaltrainingen Zakelijk Engels: presenteren en rapporteren.

Programma

Tijdens de taaltraining komen onderstaande onderwerpen aan bod.
  • Telefoontaal: woordenschat, uitspraak en grammatica, telefoonalfabet 
  • E-mailtaal: woordenschat, spelling en grammatica
  • Structuur van telefoongesprekken en e-mails
  • Verschillende typen e-mails en telefoongesprekken (uitnodigingen, afzeggingen,
        klachten, kennisgeving etc.)
  • Stijlkeuzes: formeel of informeel, culturele conventies en valkuilen


De taaltraining is interactief van opzet met rollenspelen en praktische oefeningen. Ook krijgt u werkopdrachten mee.

Agenda

2019  
7 en 14 novemberdonderdagRotterdam
3 en 10 decemberdinsdagAmsterdam