Taaltraining Zakelijk Engels: presenteren

Kies uw training

Taaltraining Zakelijk Engels: presenteren

Een presentatie geven in het Engels is lastig, ook al beheerst u het Engels redelijk en hebt u ervaring met presenteren. Als u eenmaal voor een groep staat, moet u zich volledig kunnen concentreren op uw boodschap en uw publiek. U moet zich daarbij niet onzeker voelen over uw taalgebruik en hoe dat overkomt op uw buitenlandse publiek. Overtuigend presenteren in het Engels vergt een goede voorbereiding, zelfvertrouwen over uw taalgebruik en kennis van culturele nuances.

Inschrijven

Overzicht

Doelgroep taaltraining

Deze taaltraining is bedoeld voor iedereen die weleens een presentatie in het Engels moet houden. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij het Engels goed beheersen.

Doel taaltraining

U leert overtuigend presenteren in het Engels. Na deze training geeft u met zelfvertrouwen een goed opgebouwde presentatie in het Engels. U kent de technieken, vaardigheden en culturele conventies die nodig zijn om uw publiek te boeien.

Tijdens de tweede dag krijgt u een persoonlijke opdracht. Bij voldoende resultaat ontvangt u een Van Dale-certificaat.

Opzet taaltraining

Deze taaltraining duurt 2 dagen. Beide dagen duren van 09.30 tot 16.30 uur. Tussen de trainingsdagen zit een periode van een of twee weken. Voorafgaand aan de training krijgt u online een intaketoets en een telefonisch intakegesprek.

Deze taaltraining kan goed gevolgd worden in combinatie met de andere praktische taaltrainingen Zakelijk Engels: e-mail en telefoongesprekkennetwerkenrapporteren en vergaderen.

Kosten taaltraining: 1049 euro excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling)Het genoemde bedrag is inclusief dagarrangementen, lesmateriaal, naslagwerken, woordenboeken, intaketoets en intakegesprek. Er zijn geen additionele kosten.

Programma

Tijdens de taaltraining komen onderstaande onderwerpen aan bod.

  • Succesfactoren: doelgroep, boodschap, culturele conventies
  • Presentatietaal: woordenschat, uitspraak, zinsopbouw en grammatica
  • Voorbereiding van de presentatie: opbouw, gebruik van voorbeelden, visuele hulpmiddelen
  • Presentatietechniek en non-verbale communicatie
  • Interactie met het publiek: vragen beantwoorden, discussiëren


De taaltraining is interactief van opzet. Deelnemers geven presentaties voor de groep. U krijgt werkopdrachten mee.

Agenda

2017  
15 en 22 junidonderdagUtrecht